CUI 40043078 / REG. COM. F40/2164/2018
DUMITRU ADRIAN - PETRICA P. F. A.
Fotograf I Cameraman I Videograf I Nunta I Botez | Bucuresti
HomeNoutatiDespre mine Curriculum VitaeDiplomeColaboratoriRecenzii clientiEchipament Lista echipament fotoGalerie foto echipamentPreturi Oferta nunta 2020Oferta botez 2020Filmare dronaCabina fotoGheata carbonicaPredare materialAgenda nuntaGalerie fotoNuntaBotezDiverseInformatii utileDetaliere pacheteIntrebari frecventeProtectia datelor (GDPR)Blog fotograf evenimenteContact
HomeNoutatiDespre mine Curriculum VitaeDiplomeColaboratoriRecenzii clientiEchipament Lista echipament fotoGalerie foto echipamentPreturi Oferta nunta 2020Oferta botez 2020Filmare dronaCabina fotoGheata carbonicaPredare materialAgenda nuntaGalerie fotoNuntaBotezDiverseInformatii utileDetaliere pacheteIntrebari frecventeProtectia datelor (GDPR)Blog fotograf evenimenteContact
Logo 2020 Adrian 44

CE SPUN CLIENTII NOSTRI

STEFAN BADICI

" O echipa formata din trei prieteni, super profesionisti. Cand am vazut fotografiile, mi-am dat seama ca am cunoscut
trei adevarati artisti, dedicati, care au viziune si le place munca lor. Recomand cu încredere. "

BUGA AMELIA

" Va multumim pentru profesionalismul de care ati dat dovada, pentru rabdare si nu in ultimul rand pentru imaginatie!
Fotografiile sunt superbe. "

VALENTINA BARCA

" Multumim din suflet pentru profesionalismul si rabdarea de care ati dat dovada! Materialele au iesit super, atat fotografiile, cat si montajul video. Ne vom revedea la botez cu siguranta. "

EMILIA STATE

" Multumim mult Adrian pentru fotografiile reusite si superbe pe care le vizionam zi de zi. Sunt niste amintiri ramase pentru toată viata de la botezul micutului nostru Ionut. Avem numai cuvinte de lauda si nici nu ne gandeam ca o sa avem fotografii atat de frumoase de la un eveniment atat de special pentru noi. Multumim si la urmatorul eveniment cu siguranta o sa fii langă noi. "

NICOLETA DINCA

" Alegandu-te pe tine ca fotograf este dovada faptului ca, pentru noi, amintirile conteaza cel mai mult in viata. Dupa terminarea evenimentului nu am ramas cu florile, nici cu invitatiile, nici cu marturiile... am rams cu fotografiile, care peste ani si ani vom rasfoi albume cu imagini de poveste, care ne vor trezi amintiri si emotii la fel de frumoase si de vii ca cele din acea zi, ziua in care ne-am botezat primul nostru finut. Am pus accent pe amintirile noastre si ale celor dragi noua deorece imaginile sunt singurele care raman dupa ce totul a trecut! Scopul tau a fost de a pastra aceste amintiri fericite, despre cele mai luminoase momente din acea zi, iar noi nasii, parintii, invitatii iti multumim frumos pentru tot! Felicitari si mult succes in continuare. "

LUMINITA BARBU

" Aveam nevoie de un fotograf si un cameraman pentru nunta surorii care urma sa aiba loc in aproximativ doua luni in Italia, am cautat pe  internet si am inceput sa sun, o singura persoana m-a convins si aceea ai fost tu. Recunosc ca la inceput am fost putin suspicioasa pentru ca nu aveam siguranta ca ajungeti, dar m-am convins de seriozitatea voastra. Recomand cu mare drag, sunt niste persoane foarte serioase si foarte profi. Noi am ramas placut impresionati de calitatea si de profesionalismul de care au dat dovada. "

CATALINA MARINACHE

" Suntem foarte multumiti de materialele foto - video primite, atat de la cununia de anul trecut, cat si de la nunta si botezul de anul acesta. Am comunicat foarte bine, le-am spus ce ne-am dorit, iar ei s-au conformat. Recomand cu incredere. "

Fotograf nunta, Fotograf botez, Fotograf nunta Bucuresti, Fotograf botez Bucuresti, Cameraman nunta, Cameraman botez, Cameraman nunta Bucuresti, Cameraman botez Bucuresti, Fotograf si cameraman Bucuresti, Filmare nunta, Filmare botez,  Video nunta, Video botez, Foto video nunta, Foto video botez., Videograf nunta, Videograf botez, Fotograf nunta profesionist, Fotograf botez profesionist.

SILVIA TEO

" Am fost foarte incantati de poze, dar mai ales am apreciat profesionalismul si promptitudinea. Cu siguranta vom apela si la urmatorul eveniment. Va multumim. "

TRIFU ANDREEA

" Multumim mult, pozele sunt superbe. "

DINU MIHAELA

Foarte multa rabdare cu piticul, profesionalism, dedicat, calitate.. cei mai buni in domeniu. Nota 10"

MADALINA ANGHEL

Calitate, seriozitate si profesionalism. Ne vedem cu drag si la botez. Multumim din suflet. "

MADALINA ANGHEL

" Suntem foarte multumiti de pozele de la cununie de anul trecut si de cele de la nunta si botezul de anul acesta. Am comunicat foarte bine, le-am spus ce ne am dorit ei s-au conformat. Recomand cu incredere. "