CUI 40043078 / REG. COM. F40/2164/2018
DUMITRU ADRIAN - PETRICA P. F. A.
Fotograf I Cameraman I Videograf I Nunta I Botez | Bucuresti
HomeNoutatiDespre mine Curriculum VitaeDiplomeRecenzii clientiColaboratoriEchipament Lista echipament fotoDisponibil in curandPreturi Oferta nunta 2023Oferta botez 2023Filmare dronaCabina fotoGheata carbonicaPredare materialAgenda nuntaGalerie fotoNuntaBotezBudoirDiverseFacebookInformatii utileDetaliere pacheteIntrebari frecventeProtectia datelor (GDPR)Blog fotograf evenimenteContact
HomeNoutatiDespre mine Curriculum VitaeDiplomeRecenzii clientiColaboratoriEchipament Lista echipament fotoDisponibil in curandPreturi Oferta nunta 2023Oferta botez 2023Filmare dronaCabina fotoGheata carbonicaPredare materialAgenda nuntaGalerie fotoNuntaBotezBudoirDiverseFacebookInformatii utileDetaliere pacheteIntrebari frecventeProtectia datelor (GDPR)Blog fotograf evenimenteContact
11112

CE SPUN CLIENTII NOSTRI

STEFAN BADICI

" O echipa formata din trei prieteni, super profesionisti. Cand am vazut fotografiile, mi-am dat seama ca am cunoscut
trei adevarati artisti, dedicati, care au viziune si le place munca lor. Recomand cu încredere. "

BUGA AMELIA

" Va multumim pentru profesionalismul de care ati dat dovada, pentru rabdare si nu in ultimul rand pentru imaginatie!
Fotografiile sunt superbe. "

VALENTINA BARCA

" Multumim din suflet pentru profesionalismul si rabdarea de care ati dat dovada! Materialele au iesit super, atat fotografiile, cat si montajul video. Ne vom revedea la botez cu siguranta. "

EMILIA STATE

" Multumim mult Adrian pentru fotografiile reusite si superbe pe care le vizionam zi de zi. Sunt niste amintiri ramase pentru toată viata de la botezul micutului nostru Ionut. Avem numai cuvinte de lauda si nici nu ne gandeam ca o sa avem fotografii atat de frumoase de la un eveniment atat de special pentru noi. Multumim si la urmatorul eveniment cu siguranta o sa fii langă noi. "

NICOLETA DINCA

" Alegandu-te pe tine ca fotograf este dovada faptului ca, pentru noi, amintirile conteaza cel mai mult in viata. Dupa terminarea evenimentului nu am ramas cu florile, nici cu invitatiile, nici cu marturiile... am rams cu fotografiile, care peste ani si ani vom rasfoi albume cu imagini de poveste, care ne vor trezi amintiri si emotii la fel de frumoase si de vii ca cele din acea zi, ziua in care ne-am botezat primul nostru finut. Am pus accent pe amintirile noastre si ale celor dragi noua deorece imaginile sunt singurele care raman dupa ce totul a trecut! Scopul tau a fost de a pastra aceste amintiri fericite, despre cele mai luminoase momente din acea zi, iar noi nasii, parintii, invitatii iti multumim frumos pentru tot! Felicitari si mult succes in continuare. "

LUMINITA BARBU

" Aveam nevoie de un fotograf si un cameraman pentru nunta surorii care urma sa aiba loc in aproximativ doua luni in Italia, am cautat pe  internet si am inceput sa sun, o singura persoana m-a convins si aceea ai fost tu. Recunosc ca la inceput am fost putin suspicioasa pentru ca nu aveam siguranta ca ajungeti, dar m-am convins de seriozitatea voastra. Recomand cu mare drag, sunt niste persoane foarte serioase si foarte profi. Noi am ramas placut impresionati de calitatea si de profesionalismul de care au dat dovada. "

CATALINA MARINACHE

" Suntem foarte multumiti de materialele foto - video primite, atat de la cununia de anul trecut, cat si de la nunta si botezul de anul acesta. Am comunicat foarte bine, le-am spus ce ne-am dorit, iar ei s-au conformat. Recomand cu incredere. "

Fotograf nunta, Fotograf botez, Fotograf nunta Bucuresti, Fotograf botez Bucuresti, Cameraman nunta, Cameraman botez, Cameraman nunta Bucuresti, Cameraman botez Bucuresti, Fotograf si cameraman Bucuresti, Filmare nunta, Filmare botez,  Video nunta, Video botez, Foto video nunta, Foto video botez., Videograf nunta, Videograf botez, Fotograf nunta profesionist, Fotograf botez profesionist.

SILVIA TEO

" Am fost foarte incantati de poze, dar mai ales am apreciat profesionalismul si promptitudinea. Cu siguranta vom apela si la urmatorul eveniment. Va multumim. "

TRIFU GHEORGHE ANDREEA

" Multumim mult, pozele sunt superbe! "

DINU MIHAELA

Foarte multa rabdare cu piticul, profesionalism, dedicat, calitate.. cei mai buni in domeniu. Nota 10"

MADALINA ANGHEL

Calitate, seriozitate si profesionalism. Ne vedem cu drag si la botez. Multumim din suflet. "

MADALINA ANGHEL

" Suntem foarte multumiti, atat de pozele de la cununie de anul trecut, cat si de cele de la nunta + botezul de anul acesta. Am comunicat foarte bine, le-am spus ce ne-am dorit ei s-au conformat. Recomand cu incredere. "

PARVU ANDREEA

"Multumim pentru minunatele poze. Calitate si profesionalism la superlativ! Cu siguranta vom colabora si la urmatorul eveniment. "

PARVU ANDREEA

Multumim pentru minunatele poze. Calitate si profesionalism la superlativ! Cu siguranta vom colabora si la urmatorul eveniment. "

RADUTA CORINA GABRIELA

Multumim pentru materiale, sunt super! "

FLORENTINA RALUCA

Multumim din suflet pentru cea mai frumoasa sedinta foto! Recomandam cu drag! Un om cu multa rabdare, pasiune si implicare"

DINCA VIOREL IONUT

Corectitudine si profesionalism! Intotdeauna voi apela cu mare încredere! "

GEAMBASU IONUT

" Acord 5 stele pentru ca sunt cei mai buni! "

TRIFU ALEX

Multumim pentru poze. Sunt foarte frumoase. "

BOKOR ANDREEA

Sunteti extraordinari! Profesionalism, atentie la detalii, simt artistic... best of the best! Si ca bonus, agenda wedding planner a fost de mare, mare ajutor! Va multumim mult! "

BALAN MIHAELA

Cele mai frumoase poze, super profesionale. Nu ma mai satur sa le privesc! Multumesc din suflet pentru crearea celor mai frumoase amintiri! The best! "

MARIN ANDREEA CRISTINA

Recomand. Super fotografii! Cu siguranta va vom alege si la urmatorul eveniment. Acord 5 stele. "

PANCU MIHAELA

Poze minunate, atat prin calitatea imaginii, cat si prin surprinderea emotiilor. Recomand cu incredere! "

SZABO CLAUDIA

Cel mai bun fotograf! Il recomand cu toata increderea. Pe langa promptitudinea si profesionalismul de care a dat dovada inca din primul moment, e genul de fotograf care se implica si creeaza o conexiune intre el si client.
Materialul foto a fost gata foarte repede, nu a trebuit sa asteptam, iar calitatea fotografiilor este una foarte buna. Cu siguranta vom tine legatura si pe viitor pentru eventualele evenimente. Multumim mult! "

GABYTZA GABYTZA

Flexibilitate, Organizare, Talent, Originalitate, Garantare, Rabdare, Amabilitate, Fantezie
Excelenta, Veselie, Emotie, Naturalete, Implicare, Magie, Eleganta, Neasemanare, Traire, Extaz
Pentru toate cele de mai sus iti multumim din suflet! "

CUCU ANDREEA

" Va multumim pentru serviciile Dvs! Cu siguranta va fi cea mai frumoasa amintire de la botezul fiului meu Filip Octavian. Recomand cu incredere. "

AMELIE NELEE

Actorii principali din povestea noastra! Multumim pentru profesionalismul tau Adrian. "